Vissa påstår att det är dumt att ta lån, men jag tycker att det är superbra att möjligheten finns. Man får väl helt enkelt ta ansvar för sina egna val, det är en del av livet. Jag lånade nyligen lite pengar för att renovera badrummet och värdet på lägenheten kommer ju att stiga betydligt mer än den futtiga summa det kostade att fixa till kaklet. Det är riktigt snyggt hemma hos mig nu och jag tillbringar mer tid än någonsin i min fantastiskt sköna soffa, eftersom jag jobbar hemifrån. Därmed inte sagt att jag är en soffliggare! Alla som känner mig vet att jag är värsta träningsmaskinen, så jag kan faktiskt slappa med gott samvete. I går var jag inne på sportamore och handlade lite nya träningskläder faktiskt. Nätshopping är det bästa jag vet, tycker att man hittar grejer mycket snabbare än om man flänger runt i butiker, och dessutom är det mycket billigare att handla på nätet. Folk klagar på vår tid, men jag gillar att leva nu när allt finns tillgängligt. Man kan kolla på hela filmer gratis på Youtube, alltid nå de man vill komma i kontakt med och hålla full koll på vad som händer i världen. Det räcker för mig. Det och mitt fina nya badrum …

Fint badrum

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *