Vilken givande dag det här har varit. Jag var på Socionomdagarna i Älvsjö och jag blev verkligen så inspirerad. Jag skulle vilja jobba med utsatta människor. Fast jag vet inte riktigt inom vilken genre. De som är utbilade socionomer får arbeta med allt från barn till alkoholister, narkomaner, ungdomar som hamnat på glid och flyktingar. När det handlar om problem i samhället finns det nog inte en enda del där inte socionmer är inblandade. Jag gillar problem, inte mina egna förstås, så jag vill jobba där jag gör nytta.

Efter denna dag känner jag mig verkligen så inspirerad. När det är mässor så här innebär det en stor chans att knyta kontakter. Marknaden skriker efter socionomer men det finns ju olika inriktningar. Här kan ni kolla vilka lediga jobb socionom som finns nu exempelvis. Jag tror att jag helst skulle vilja jobba med kvinnor som blivit utsatt för våld i hemmet. Eller barn såklart också, men kvinnofrågor är något jag brinner lite extra för.
kvikk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *