Hej allihop!

Vad kul att ni hittat hit till min blogg! Jag har precis tagit min examen efter fyra års kämpande och ska nu bege mig ut i arbetslivet. Detta både skrämmer och taggar mig då det är helt okänd mark jag ska ta mig in på. I min blogg kommer ni få följa min vardag, jag kommer även slänga upp musiken som agerar socker för mina trumhinnor och ett eller annat roligt klipp jag stöter på på nätet. Som person så älskar jag att skratta och gör det i tid och otid, dessutom väldigt högt! Jag vill leva ett liv i full kontroll och jag vill ju precis som alla människor hitta ett jobb som jag trivs så bra på att det inte gör något att jag kommer jobba större delen av mitt liv. Hoppas ni följer med på min resa mot den seriösa vuxna människa som jag vet att jag är någonstans inom mig. Haha!

laugh

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *