Hej alla vänner!

Har ni en bra dag idag? Äntligen kom lönen in hos mig idag och det första jag gjorde var att börja leta efter en ny matta till mitt sovrum. Jag har letat efter en ny matta hur länge som helst för jag vill ha en mysig men samtidigt fin. Det är så himla svårt, de sköna är oftast ganska tråkiga. Men nu tror jag att jag har hittat en som kan vara riktigt fin. På Ellos av alla ställen! Det är den här som jag funderar på att klicka hem idag: matt

Den ser ju både riktigt fin och riktigt mysig ut, tror ni inte? Den kommer ljusa upp rummet lite också eftersom jag har väldigt mörka nyanser av grått i sovrummet idag. Kan nog blir bra tror jag. Ja, jag köper den nog på studs! Haha! Håll tummarna att den är lika fin som den ser ut när den kommer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *