Jag har vanligtvis alltid pengar på kontot, men varje gång jag verkligen behöver kontanter har jag noll. Ibland är det tur att man kan ta snabblån, som nu till exempel. Jag behöver verkligen klippa mig och skaffa lite nya kläder inför Cissans bröllop nästa helg och tänkte låna pengar så jag inte ser ut som en påskkärring i håret på hennes stora dag. Jag klipper mig kanske en gång om året och brukar bara sätta upp håret i en slarvig tofs till vardags, så det är faktiskt på tiden att jag gör något åt saken. Har även kollat upp lite vett och etikett när det gäller bröllop. Jag har aldrig varit på ett tidigare och man vill ju inte bryta mot någon kardinalregel. Eftersom jag är vegetarian har jag redan krånglat och bett om specialmat, men det får de stå ut med. Jag vet inte hur många gånger jag varit den som fått sitta och äta potatis för att ingen respekterat att jag inte äter kött. Tänkte även att jag skulle hålla ett litet tal och där finns det ju många saker man bör undvika. Men mest av allt ska det bli väldigt roligt och bröllop är väl en bra ursäkt att släpa sig till frissan.

Frisyr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *